top of page
  • Writer's pictureMarkus Veikkolainen

Ravintola Bihani

Nepalilainen ravintola

Vihdintie 3, 03100 Nummela
Nepalilainen ravintola Bihani on Hiiden heimon ehdoton suosikki Nummelan keskustassa. Bihani sijaitsee niin sanotun Osuuspankin talon ylimmässä kerroksessa Nummelan keskustaa halkovan Vihdintien varrella. Ravintolassa on muutamia parvekepaikkoja, mutta ruokailu kannattaa suorittaa teemaan mukavasti sointuvissa sisätiloissa tai herkulliset annokset voi myös napata matkaan. Bihanin aukioloaikoja kannattaa vilkuilla ravintolan nettisivuilta.


Arkisiin lounasaikaan Bihanista saa maistuvaa buffet-lounasta tai vaihtoehtoisesti viikoittain vaihtuvia suosikkiannoksia voi tilata myös pöytiintarjoiltuna. Lounasbuffetissa on päivittäin useampia pääruokavaihtoehtoja, lisukkeita sekä nepalilaissuomalaisvaikutteisia salaattityyppisiä vaihtoehtoja täydentämään ruokaympyrän toteutumista. Lounaaseen kuuluu kahvi tai nepalilainen tee.


Bihani on yksi Nummelan harvoista iltaravintoloista. À la carte -listalla on laaja valikoima erilaisia herkkuja kanasta lampaaseen ja katkaravuista tofuun. Jälkiruokiakin listalta löytyy, mutta niitä ei vielä ole päätynyt allekirjoittaneen testiin. Annoskoko on runsas, joten raavaskin henkilö saa kyllä varmasti mahansa täyteen. Annoksiin sisältyvää naan-leipää kannattaa ehdottomasti dipata annoksen soosissa.


Vinkkinä annoksia on saatavilla laktoosittomana ja gluteenittomana. Listalla on runsas valikoima kala-, äyriäis- ja kasvisvaihtoehtoja. Kaikkiin pääruoka-annoksiin sisältyy riisi, naan-leipä ja raitakastike. Voit vaikuttaa annnosten tulisuuteen ilmoittamalla tilauksen yhteydessä kuinka monella chilillä annoksesi haluat. Kolme chiliä tarkoittaa tulisinta vaihtoehtoa ja yksi chili vähän tulista. Kahden chilin merkityksen jo varmaan arvaatkin. On myös kuultu asiakkaiden tilaavan annoksia mietona.


Tarkista ajantasalla olevat hinnat ja aukioloajat Ravintola Bihanin nettisivuilta.


Kirjoittaja: Puupää MarkusComentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page